paparotas, restaurantes

de cornos e toques en #CazaRosalia

A noite prometía. Cheguei cedo ao Hotel Casa Rosalía con Iago Rodríguez (@iagozerozero) para grabar unhas tomas, pois Javier Román -o director- quería facer unha reportaxe aproveitando este evento de presentación de #CazaRosalia. Un documentario que poderíamos resumir algo tal que así:

A punto de comezar #cazarosalia en @casarosalia e como ben decía @frenchygalicia son o primeiro jajajaja

A post shared by Jose Manuel Garcia (@jose_ma_garcia) on

De noite cuberta e escura. De saudos, presentacións e pitillos na porta. Da lareira acendida, dos pratos con mantel, de Paco, das cámaras… Do comedor, os cubertos e o viño. De diferentes tomas. Do hotel Casa Rosalía, do claustro e os seus comedores, dos exteriores traseiros e do arao común. Dos cuartos. De entrar na cociña e grabar como traballan, de Carlos salteando as verduras e da tele galega.

Esto acaba de empezar… Umm!! #CazaRosalia

A post shared by Xavi Life (@xavi_life) on

De tomarlle algo mentres chega a xente, do primeiro en aparecer (@Jose_Ma_Garcia) e do aluvión. De novos saúdos, das novas presentacións. De apertas cúmprices, de quen se coñecía e quen non. Dun viño ou unha cervexa, da espera, de olivitas e manises. De onde comer caza en Santiago.

Menú jornadas de caza #CazaRosalia en @hotelcasarosalia

A post shared by Frenchy (@frenchygalicia) on

De sentarmos sen orde, de enchufes para cargar, das primeiras fotos. De twitter, de facebook, de Instagram… De wifi, de iPhones, de 3G, de tablets e mini-tablets. Da cámara de vídeo tomando recursos. De todos sentados xa. De comezar a desvirtualizarmos. Do viño, dos tintos e dos mencías. Da benvida do locutor, da contestación do apoio. Dos entrantes, dos primeiros tuits. Dos patés, de lebre e de faisán (cal é cada un?), e de Rubalcaba. Dos embutidos, de cervo e de xabarín, do chourizo e do salchicón, do queixo.

Comezou #CazaRosalia con moita xente interesante. Irémosvos contando!

A post shared by Luis Ulloa (@luismaulloa77) on

De comentarios varios, de risas, de política, da Xunta. De Turismo, do Grupo Nove, do acto do luns, de Marcelo, dos apoios… Da chegada de Fidel Martín (@fidelmartin) e do primeiro brinde. De que si, de que tes razón, de que ti máis. Doutra copa de viño. De tonterías varias e de momentos de complicidade. Das primeiras tarxetas, do #networking. De pasar a acción. De empanada de xabarín, de cheiros, de repetir, de momento subidón e da vergoña do galego. De 2.0, de SEM, de SEO, de ROI, de e-mail marketing, de estratexias.

De que fago eu e de que fas tí. Ah, si, que interesante? De tantas cousas que se foron dicindo e que non teño tinta para contar. Do primeiro pitillo grupal… e do que tardan en voltar. Mentres, Luis Ulloa crecéndose cuns chistes que marcan época. De xente boquiaberta e do primeiro dos avistamentos.

#avistamientoufo #acojonaítos en zona de fumadores en #cazarosalia @casarosalia @teetravel

A post shared by Jose Manuel Garcia (@jose_ma_garcia) on

Desa perdiz, da súa cazadora, de perdigóns incómodos (é broma!). De máis fotos e máis tuits, de followers novos, de RT, de favoritos, de respostas citando. De que Instagram mola e tamén #GaliciaMola. De reservasdecoches.com, de Máis Grelos e de perfiles alternativos. De que que vamos poñendo fondo no estómago. De que o viño marida ben e doutra copa. Do #PantojaTrip. De onde está a casa de baño.

Perdiz a la cazadora. Qué poquito va a durar en el plato 😉 #CazaRosalia

A post shared by Laura (@lauracamino) on

De que vas tomar de segundo. Da brocheta de cervo, do conexo con arroz, do lombo de xabarín… de Obélix. De éxtasis gastrorgásmico, de que rico está todo, de que cada vez vamos millor, de que agora toca tertuliaca, doutro pitillo fóra. Ohhh, outro pitillo? pois toca escribir, tuitear, fotografar e facer composicións.

Das sobremesas, dos flans, das filloas con nata (non sei escribir a onomatopeia do ruido que facemos cando relambemos os beizos). De tráfico en Interné, da azafata, de 400 mil impresións, de ir a polos 500. De “en este punto”, dos cafés, dos acompañamentos, dos licores, dos tres mosqueteros, desas galletiñas (ññññññaaaammmmmm!!!! verdá Laura e Xavi).

Colección de postres en las jornadas de #CazaRosalia en @hotelcasarosalia

A post shared by Frenchy (@frenchygalicia) on

La traca final de la Night #CazaRosalia Magnífica noche en @HotelCasaRosalia

A post shared by Xavi Life (@xavi_life) on

De volta ao servizo, do que tardan algúns, de que máis de tres son… De risas, de voltas, de chamadas telefónicas, de toques, de tocamentos. De máis tertulias, máis risas e máis toques. De que xa superamos os 500 mil. Da aparición estelar de Paco y de sus copas!!!

Do segundo momento #networking, de tarxetas de todos, de tarxetas para todos. Das fichas de zero-zero, de que son as mellores que nunca vin. De que co 2º gin xa non lembro todo, de lagoas e de esquecementos. De Alvientooo oooooohhhh!!! Desa grande media hora (ou iso pareceu) que nos deron José Manuel e Mariña, das badaladas, de fin de ano, da Radio Galega, de cumpreanos, de Lela.

En @CasaRosalia hay cosas que las hacen especial #CazaRosalia Todo a mínimo detalle

A post shared by Xavi Life (@xavi_life) on

Dos primeiros abandonos (por motivos laborais), de que “nos dieron las dos y las tres”, de máis rollos e máis copas. E máis pitillos, máis baños, máis chistes e máis tertulias. De facer o pinzo, de que vai sendo hora e da foto de familia. Da volta a Compostela. De que hai seis que se manteñen ata o final. Da mellor noite en muito tempo, e da mellor compaña.

Momento #fototuenti homenaje a #paulinarubio en #cazarosalia @casarosalia

A post shared by Jose Manuel Garcia (@jose_ma_garcia) on

E estas son algunhas das miñas lembranzas…

11 final

Os bloggers posando

… que para revivir xa está o vídeo de 00estudio:

+ post:

– Laura Camino (a reporteira máis dicharacheira do barrio Sar, e contorna)

Rocío Garrido (as receitas de toda a vida)

Mariña Bello (analista do turismo e viaxadora)

Alberto Rivas (máis greloooooossss)

o propio hotel

Anuncios
Estándar

2 thoughts on “de cornos e toques en #CazaRosalia

  1. Pingback: O primeiro cocido do ano… en #CocidoTrip | dcosas

  2. Pingback: A nova degustación gastronómica no #BacalaoRosalia | dcosas

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s